Cubelles. Nova marxa cristiana dedicada a José Vicente García


CUBELLES
rotulo1t

maqueta73El dia 20 de febrer de 2011 durant el primer dels concerts de música festera del Mig Any d'Ontinyent, l'esquadra l'Aixà dels Llauradors d'Ontinyent, li va regalar al seu Primer Tro de les festes de 2011, José Vicente García Martínez, una marxa cristiana titulada CUBELLES, titol que compartix amb la seua casa de camp, sent el seu autor el jove músic Ontinyenti i membre de la mateixa comparsa, Josep Ferrero Forcada, qui ha compost nombroses obres, tant mores com cristianes.

El dissabte 26 de febrer esta marxa va ser presentada a tots els membres de la comparsa en el sopar del Mig Any que va tindre lloc en el restaurant Casa Luis de la localitat.

Es tracta d'una marxa espectacular, plena de contingut on el protagonisme el porten per igual clarinets i saxos, xirimites i timbals i no es deixa ocios a cap dels instruments de la banda.

Igual que en els bons vins, poden endevinar-se matisos de músiques familiars típiques d'estes terres i d'estes serres, com la de Mariola; tons que també s'escolten en el mateix himne d'Ontinyent i algunes pinzellades que el que escriu no encerta a recordar.

Si voleu escoltar-la, polseu en l'enllace següent: CUBELLES o açi:

 Partitures açi

 Fitxer MP3 comprimit zip (5.800 kb)